Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Η Ταϊλάνδη θα χρησιμεύσει ως φόντο για το Jurassic World 4 και άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, Δευτέρα 3 Ιουνίου έως Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

  1. Ένας εξέχων δραπέτης κρατούμενος έφτασε απευθείας στο διεθνές αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat από την Ινδονησία.Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος που συνελήφθη στην Ινδονησία μεταφέρθηκε σε κεντρική φυλακή στο Nonthaburi.
  2. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης Chai Watcharong ανακοίνωσε ότι το περιοδικό lifestyle και ταξιδιωτικού οδηγού «Time Out» έχει κατατάξει την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης ως την 6η καλύτερη πόλη στον κόσμο για φαγητό.

Το street food της πόλης αναγνωρίζεται ως το τρίτο πιο προσιτό παγκοσμίως και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών.

3. Η Ταϊλάνδη επιλέχθηκε για να χρησιμεύσει ως σκηνικό για το «Jurassic World 4», το τελευταίο σίκουελ του παγκοσμίου φήμης franchise Jurassic Park.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Τουρισμού Jaturon Phakdeewanit, η παραγωγή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου σε πολλές τοποθεσίες, όπως η Μπανγκόκ, το Κράμπι, το Τρανγκ, το Phang Nga, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι.

4. Το Praram Radio Centre 199 έλαβε μια αναφορά από πυροσβέστες της Μπανγκόκ και υπηρεσίες διάσωσης νερού για ανατροπή κινεζικού τουριστικού σκάφους μετά από σύγκρουση με πλοίο του πολεμικού ναυτικού στην προβλήτα Tha Chang, Phra Nakhon, Μπανγκόκ.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις Κινέζοι τουρίστες.

5. Η Ταϊλάνδη σημειώνει άνοδο 38% στον τουρισμό με πάνω από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Μέσω της πολιτικής «IGNITE TOURISM THAILAND», η στρατηγική έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την Ταϊλάνδη σε κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό κόμβο με βελτιωμένες υποδομές, μεταφορές και logistics.

Σας ευχαριστώ και τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.