Αμερικανός που αγνοείται μετά από κολύμπι στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός εξαφανίστηκε αφού πήγε για μπάνιο σε μια θάλασσα με την οικογένειά του σε μια παραλία στο Rawai την Κυριακή (9 Ιουνίουth).

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express. Οι ναυαγοσώστες στην παραλία Nai Harn ειδοποιήθηκαν ότι τρία άτομα της οικογένειας πάλευαν στη θάλασσα αφού παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Η Ταϊλανδή σύζυγος και το παιδί έχουν διασωθεί ενώ ο Αμερικανός πατέρας, 49 ετών, εξακολουθούσε να αγνοείται. Οι δύτες διάσωσης τον αναζήτησαν αλλά απέτυχαν λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυμάτων. Η έρευνα συνεχίστηκε τη Δευτέρα (10 Ιουνίουth) αλλά δυστυχώς πιστεύεται ότι τώρα είναι μια ανάκτηση έναντι μιας επιχείρησης διάσωσης.

Το όνομα του άνδρα και της οικογένειάς του αποκρύφθηκε από τους αξιωματούχους του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.