Τριάντα έξι άτομα συνελήφθησαν με 45,000 χάπια Meth και 1 κιλό Crystal Meth στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Συνολικά, 36 ύποπτοι συνελήφθησαν με 45,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα κιλό κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης μέσα σε μία εβδομάδα στο Πουκέτ.

Ο υποδιοικητής της επαρχίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Kittiphong Klaikaew είπε στον Τύπο ότι την περασμένη εβδομάδα συνέλαβαν για πρώτη φορά τον κ. Krit 'Pan' Saelim, 26 ετών, τον κ. Sathaphon 'Boy' Srinuan, 30 ετών και την κα Somphon 'Joy' Detdonbom, 42. Κατασχέθηκαν από αυτούς. ήταν 45,778 χάπια μεθαμφεταμίνης και 1,024.73 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της, η οποία οδήγησε στη σύλληψη συνολικά 36 υπόπτων σε πολλά δίκτυα μόνο σε μία εβδομάδα, κυρίως στην περιοχή Patong και Thalang.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.