Κινέζος μαραθωνοδρόμος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Λαγκούνα του Πουκέτ

Thalang -

Στις 5:30 π.μ. στις 9 Ιουνίου 2024, οι αστυνομικοί του Thalang απάντησαν σε μια αναφορά ατυχήματος που αφορούσε μια μοτοσικλέτα και έναν Κινέζο μαραθωνοδρόμο κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου Laguna Phuket 2024 στη διασταύρωση Na Muang στο Thalang του Πουκέτ.

Κατά την άφιξη, η αστυνομία βρήκε ένα ασπρόμαυρο μηχανάκι αναποδογυρισμένο στο δρόμο, ενώ άλλοι μαραθωνοδρόμοι συνέχισαν τον αγώνα. Η μοτοσικλέτα, η οποία δηλώθηκε δημόσια μόνο ως η κυρία Waranya, φέρεται να κατευθυνόταν προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ όταν συγκρούστηκε κατά λάθος με έναν Κινέζο δρομέα μαραθωνίου, ο οποίος δημοσίως ονομαζόταν μόνο ο κύριος Yang.
Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Yang να τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ η κυρία Waranya τραυματίστηκε στο χέρι και το πρόσωπο. Οι υπηρεσίες διάσωσης Thalang έφτασαν αμέσως και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο.
Η αστυνομία του Thalang διεξήγαγε μια αρχική έρευνα για το ατύχημα προτού συνοδεύσει την κυρία Waranya στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.