Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης αποκάλυψε μια πανελλαδική εκστρατεία για να γίνει κάθε πόλη προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin παρουσίασε μια πανεθνική εκστρατεία για να γίνει κάθε πόλη ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε. Μέσω της πολιτικής «IGNITE TOURISM THAILAND», η στρατηγική έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την Ταϊλάνδη σε κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό κόμβο με βελτιωμένες υποδομές, μεταφορές και logistics.

Για να διασφαλίσει ότι τα οφέλη του τουρισμού θα κατανεμηθούν ομοιόμορφα σε όλη τη χώρα, η κυβέρνηση έχει εισαγάγει σχέδια για τη δημιουργία διασυνδεδεμένων τουριστικών διαδρομών που θα συνδέουν τις μεγάλες πόλεις με τις κοντινές πόλεις.

Μεταξύ αυτών είναι η Lanna Culture Route που συνδέει το Chiang Mai με το Lamphun και το Lampang. το μονοπάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO που συνδέει ιστορικές τοποθεσίες όπως το Sukhothai με το Kamphaeng Phet. η διαδρομή NAGA Legacy μέσω βορειοανατολικών επαρχιών. η διαδρομή των Paradise Islands στα νότια νησιά Andaman. και η διαδρομή The Wonder of Deep South που παρουσιάζει τη μοναδική κουλτούρα των νοτιότερων επαρχιών της Ταϊλάνδης.

Αυτές οι πρωτοβουλίες πλαισιώνονται στην ιδέα «5 Must Do in Thailand», η οποία ενθαρρύνει τους τουρίστες να γνωρίσουν την ταϊλανδέζικη κουλτούρα μέσα από τοπική κουζίνα, πολιτιστικούς χώρους, κρυμμένα αξιοθέατα, τοπικά χειροτεχνήματα και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι σήμερα (8 Ιουνίου), ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin εξέφρασε την πεποίθησή του για την ικανότητα της στρατηγικής να ενισχύσει αποτελεσματικά τον αριθμό των τουριστών, αναφέροντας το ρόλο κάθε πόλης ως πύλης σε μοναδικά πολιτιστικά, ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.