Ρώσος συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενο ξέπλυμα χρήματος

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης είπαν στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (7 Ιουνίουth) αυτοί και η αστυνομία του Kathu συνέλαβαν έναν 31χρονο Ρώσο στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων στο αεροδρόμιο. Καταζητείται μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ. Κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος και οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Ο Ρώσος δεν έχει κάνει δηλώσεις μέχρι την ώρα του Τύπου. Η Phuket Immigration δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλα προσωπικά στοιχεία για τον Ρώσο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.