Γυναίκα συνελήφθη με 475 χάπια μεθαμφεταμίνης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ-

Μια γυναίκα συνελήφθη με 475 χάπια μεθαμφεταμίνης στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Σόμφον σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Πατόνγκ. Της κατασχέθηκαν 475 χάπια μεθαμφεταμίνης και 2.3 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η σύλληψη έγινε αφότου η αστυνομία της Patong έλαβε πληροφορία ότι η κυρία Somphon πουλούσε παράνομα ναρκωτικά στην περιοχή. Η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση τσιμπήματος πριν τη συλλάβει. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.