Κινέζος πεζός νεκρός μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Rawai

Rawai -

Ένας 58χρονος Κινέζος πεζός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα στο Rawai το βράδυ της Παρασκευής (7 Ιουνίουth).

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 7:30 μ.μ. στην οδό Wiset απέναντι από ένα βενζινάδικο στο Rawai. Στο σημείο έφτασαν ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express. Το μηχανάκι που είχε υποστεί ζημιά βρέθηκε στο δρόμο. Ο αναβάτης, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Detnarong, 30 ετών, και η συνοδηγός του κα Natthakarn, 31, είχαν τραυματιστεί αρκετά. Μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Η πεζή, μια 58χρονη γυναίκα Κινέζος υπήκοος, είχε τραυματιστεί σοβαρά και διαπιστώθηκε ο θάνατός της κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο (Το Phuket Express δεν αποκαλύπτει το όνομά της). Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι η Κινέζα τουρίστα διέσχιζε το δρόμο όταν ο αναβάτης της μηχανής τη χτύπησε. Η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για την εξέταση περαιτέρω νομικών μέτρων.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.