Το Koh Samui θα γιορτάσει τον Μήνα Υπερηφάνειας όλο τον Ιούνιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Koh Samui πρόκειται να γιορτάσει τον Μήνα Υπερηφάνειας με το PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL, μεταμορφώνοντας το νησί σε μια ζωντανή εμφάνιση των χρωμάτων του ουράνιου τόξου όλο τον Ιούνιο. Οι εορτασμοί ξεκινούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Samui, υποδεχόμενοι τους αφιχθέντες τουρίστες με μια σειρά από αντικείμενα με θέμα το Pride. Βασικές τοποθεσίες, όπως η παραλαβή αποσκευών, οι χώροι για check-in και το κεντρικό συντριβάνι θα διακοσμηθούν για να δώσουν τον εορταστικό τόνο από την άφιξη.

Επεκτείνοντας την καρδιά του νησιού, το Central Samui Mall, η οδός Chaweng, ακόμη και οι διαβάσεις πεζών θα είναι στολισμένα με χρώματα ουράνιου τόξου, ενισχύοντας την εορταστική ατμόσφαιρα σε όλο το νησί. Αυτή η διακοσμητική προσπάθεια έχει στόχο να δημιουργήσει ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στο Δημόσιο Πάρκο PRU Chaweng, το κύριο δημόσιο πάρκο στο Κο Σαμούι, με το εξέχον σημείο check-in του PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL για τον μεγάλο τελικό.

Από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου, το PRIDE NATION WEEK προσφέρει διασκεδαστικές αλλά ουσιαστικές δραστηριότητες, όπως εκδηλώσεις για την Ισότητα του Γάμου και θεματικά πάρτι που γιορτάζουν τις κοινότητες Drag, Gay και Queer. Η εβδομάδα θα περιλαμβάνει επίσης μια παρέλαση του ηλιοβασιλέματος υπερηφάνειας και θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ, που θα προσελκύει συμμετέχοντες στο Pride από όλο τον κόσμο.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.