Αίτηση εργασίας συνελήφθη για κλοπή iPad και κινητού τηλεφώνου στο εστιατόριο Patong

Πατόνγκ-

Σε μια γρήγορη απάντηση σε ένα περιστατικό κλοπής, η αστυνομία της Patong συνέλαβε έναν ύποπτο που έκλεψε ένα tablet iPad και ένα κινητό τηλέφωνο από ένα ιαπωνικό εστιατόριο. Η εγκατάσταση, που βρίσκεται στην οδό Pracha Nukroah, έγινε ο τόπος του εγκλήματος.

Το πιο εκπληκτικό μέρος της ιστορίας, ωστόσο, είναι το πώς συνελήφθη ο ύποπτος.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 3 Ιουνίου 2024, ο άγνωστος ιδιοκτήτης εστιατορίου κατήγγειλε τις κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές στις αρχές. Ο κλέφτης είχε διαρρήξει την εγκατάσταση, άρπαξε το iPad και το κινητό τηλέφωνο πριν κάνει μια εσπευσμένη έξοδο.

Το επιμελές αστυνομικό έργο περιελάμβανε έλεγχο του πλάνα CCTV, το οποίο τελικά οδήγησε στον εντοπισμό του υπόπτου. Την Τρίτη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το ίδιο άτομο είχε επιστρέψει στο εστιατόριο—αυτή τη φορά, να κάνω αίτηση για δουλειά!!!

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της κακοσχεδιασμένης επίσκεψης που η αστυνομία συνέλαβε τον κύριο Άρον (22), χωρίς επίθετο, τον κύριο ύποπτο.

Ο κ. Arron ομολόγησε ότι έβαλε ενέχυρο το κλεμμένο κινητό για 1,500 μπατ. Όσο για το iPad, το πέταξε σε ένα κοντινό δάσος κατά μήκος της οδού Patong Kathu στο Kathu. Η αστυνομία του απήγγειλε δικογραφία για κλοπή τη νύχτα και διεξάγονται περαιτέρω έρευνες.

Δεν ήταν σαφές γιατί ο κ. Arron αποφάσισε να προσπαθήσει να κάνει αίτηση για δουλειά στο ίδιο εστιατόριο από το οποίο έκλεψε και δεν απάντησε σε ερωτήσεις του Τύπου σχετικά με το γιατί πίστευε ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.