Πέθανε 14χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας BMW Sedan έπεσε πάνω του στο Thalang

Thalang -

Ένας 14χρονος αναβάτης διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο μετά από σύγκρουση BMW με τη μηχανή του στην υποσυνοικία Thep Krasattri.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης (5 Ιουνίουth) στην οδό Thep Krasattri με βόρεια λωρίδα σε αναστροφή κοντά σε βενζινάδικο. Στο σημείο έφτασαν οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express για να εντοπίσουν τη μοτοσυκλέτα που είχε υποστεί ζημιά και το sedan BMW στο δρόμο.

Ο 14χρονος αναβάτης καταγόταν από το Thalang και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας. Ο οδηγός της BMW, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Phontoe, 40 ετών, από την Thakua Thung, Phang Nga, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Sakoo που απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το σημείο. Ο κ. Phontoe είχε αφήσει την BMW στο σημείο του ατυχήματος και εγκατέλειψε το σημείο, αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκε σχεδόν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα.

Ο φίλος του θύματος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Eakkapong, ή Eak, είπε στο Phuket Express ότι οδηγούσε εκεί κοντά με άλλη μοτοσικλέτα. Το μηχανάκι του κ. Eak χάλασε ενώ προσπαθούσε να κάνει αναστροφή. Το θύμα και ο κ. Eak προσπαθούσαν να καταλάβουν την αιτία της μηχανικής βλάβης της μοτοσικλέτας όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Η αστυνομία του Thalang δεν έχει ακόμη εντοπίσει πιθανές νομικές κατηγορίες για τον οδηγό σεντάν. Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Thalang Nikorn Choothong είπε στο Phuket Express ότι διενεργήθηκε αλκοολούχο τεστ στον κ. Phontoe, αλλά δεν ξεπέρασε το νόμιμο όριο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.