Η θαλάσσια χελώνα του Πουκέτ βρέθηκε νεκρή με πλαστικό μέσα

Πουκέτ-

Μια θαλάσσια χελώνα ανακαλύφθηκε νεκρή σε παραλία στο Thalang του Πουκέτ. Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) έλαβε μια ειδοποίηση σχετικά με το θλιβερό περιστατικό από έναν υπάλληλο ξενοδοχείου στην παραλία Surin στο Cherng Talay την Τετάρτη, 5 Ιουνίου.

Κατά την άφιξή τους, βρήκαν μια αρσενική πράσινη χελώνα μεγέθους 48.5 εκατοστών σε μήκος, 47 εκατοστών σε πλάτος και βάρους επτά κιλών. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εξωτερικά τραύματα, η χελώνα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται.

Η αυτοψία αποκάλυψε πλαστικό μέσα στα έντερα της χελώνας, το οποίο πιστεύεται ότι είναι η αιτία του θανάτου της. Αυτό το ατυχές περιστατικό αναδεικνύει το διαρκές ζήτημα της θαλάσσιας ρύπανσης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.