ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάσημος πρώην δραπέτης κρατούμενος συνοδεύεται στη φυλακή στο Nonthaburi

Nonthaburi -

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος που συνελήφθη στην Ινδονησία μεταφέρθηκε σε κεντρική φυλακή στο Nonthaburi.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat τον Οκτώβριο του 2023.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Ένας άνδρας ύποπτος που βοήθησε έναν εξέχοντα κρατούμενο στο Nakhon Si Thammarat να δραπετεύσει από ένα νοσοκομείο και να αποφύγει την αστυνομία συνελήφθη ενώ ο ίδιος ο κρατούμενος βρίσκεται ακόμη σε φυγή.

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια εκτεταμένη μάχη με την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε μια οροσειρά στο Trang.

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat, ο οποίος έκανε μια τολμηρή απόδραση πέρυσι και αργότερα ενεπλάκη σε όπλο με την αστυνομία, δραπετεύοντας ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη στην Ινδονησία την Πέμπτη (30 Μαΐουth).

Ένας εξέχων δραπέτης κρατούμενος έφτασε απευθείας στο διεθνές αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat από την Ινδονησία.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ανέφερε την Τετάρτη (5 Ιουνίου).th) ότι ο κρατούμενος που είχε δραπετεύσει στο παρελθόν, ο Chaowalit Thongduang, γνωστός και ως «Pang Nanod» έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ με αεροπλάνο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Συνοδεύτηκε στην κεντρική φυλακή Bang Kwang στο Nonthaburi από τη Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων Hanuman, με τις αρχές επιβολής του νόμου να μην ρισκάρουν λόγω των δύο προηγούμενων επιτυχημένων προσπαθειών απόδρασης του Pang και του γεγονότος ότι έχει ένα σημαντικό δίκτυο συμπαθούντων, ειδικά στη Νότια Ταϊλάνδη.

Ο Pang εμφανίστηκε εκπληκτικά χαλαρός και ήρεμος παρά τη σύλληψή του, ακόμη και να αστειεύεται με την αστυνομία της Ινδονησίας και να χαμογελά σε βίντεο και φωτογραφίες. Αυτό δεν έκανε τίποτα για να χαλαρώσει τους Ταϊλανδούς αξιωματούχους που έχουν χρησιμοποιήσει εκατοντάδες αστυνομικούς και ομάδες για να φέρουν τον Pang στη φυλακή.

Ο Pang βρισκόταν προηγουμένως στη φυλακή στη Νότια Ταϊλάνδη, πιο κοντά στο σπίτι του, αλλά τώρα θα παραμείνει σε χώρο υψίστης ασφαλείας στην κεντρική φυλακή Bang Kwang, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου είναι λιγότερο πιθανό να έχει το ίδιο επίπεδο επιρροή που είχε πριν.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.