Γυναίκα Πατόνγκ τραυματίστηκε αφού την πυροβόλησε ο ζηλιάρης φίλος, ισχυρίζεται ότι ήταν ατύχημα

Πατόνγκ-

Μια γυναίκα, η οποία ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Λεκ (ψευδώνυμο), υπέστη ένα τραύμα από πυροβολισμό στο χέρι της κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον φίλο της, τον κύριο Νιβάτ (40), σε ένα οπωροπωλείο στην οδό Sirirat στην Πατόνγκ. Το περιστατικό συνέβη όταν ο κ. Νιβάτ ανακάλυψε ότι η κ. Λεκ φέρεται να εμπλέκεται σε μυστική σχέση με έναν υπάλληλο της Μιανμάρ του φρούτου.λυκίσκος.

Ο κ. Νιβάτ παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε σκόπιμα την κυρία Λεκ με πιστόλι. Δύο πυροβολισμοί πυροβολήθηκαν στο ταβάνι κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους και, τραγικά, η μία από τις σφαίρες έπεσε προς τα κάτω, χτυπώντας την κ. Λεκ. Ο υπάλληλος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ήταν παρών αλλά διέφυγε από το σημείο πριν φτάσουν οι αρχές επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία της Πατόνγκ ερευνά το περιστατικό και εκκρεμούν κατηγορίες σχετικά με τον πυροβολισμό.

Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο κ. Νιβάτ ήταν νόμιμο ή όχι.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.