Βρετανός αναβάτης μοτοσικλέτας νεκρός μετά από θανατηφόρα σύγκρουση μοτοσικλέτας στην Πατόνγκ

Πατόνγκ-

Το πρωί της Τετάρτης, 5 Ιουνίου, ένα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Phang Mueang Sai Kor μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της Patong. Ένας Βρετανός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με άλλο μηχανάκι και νταλίκα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν δύο μοτοσικλέτες που είχαν υποστεί ζημιές σκορπισμένες στον δρόμο. Σε κοντινή απόσταση, ανακάλυψαν το φορτηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Ένας Ταϊλανδός αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μέτριας βαρύτητας, ενώ ο υπήκοος της Μιανμάρ που οδηγούσε το φορτηγό παρέμεινε σώος. Τραγικά, ο αλλοδαπός μοτοσικλετιστής, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Βρετανός υπήκοος, διαπιστώθηκε ο θάνατος του στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τον Ταϊλανδό αναβάτη και τον οδηγό της Μιανμάρ, και τα δύο οχήματα ταξίδευαν προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Βρετανός αναβάτης φέρεται να προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο όχημα αλλά έχασε τραγικά τον έλεγχο, βγαίνοντας στην αντίθετη λωρίδα πριν συμβεί η σύγκρουση.

Τα ονόματα του νεκρού και των άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο ατύχημα δεν δόθηκαν αμέσως στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.