ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάσημος πρώην δραπέτης Ταϊλανδός κρατούμενος φτάνει στο αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat προερχόμενος από την Ινδονησία

Nakhon Si Thammarat –

Ένας εξέχων δραπέτης κρατούμενος έφτασε απευθείας στο διεθνές αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat από την Ινδονησία.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat τον Οκτώβριο του 2023.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Ένας άνδρας ύποπτος που βοήθησε έναν εξέχοντα κρατούμενο στο Nakhon Si Thammarat να δραπετεύσει από ένα νοσοκομείο και να αποφύγει την αστυνομία συνελήφθη ενώ ο ίδιος ο κρατούμενος βρίσκεται ακόμη σε φυγή.

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια εκτεταμένη μάχη με την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε μια οροσειρά στο Trang.

Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat, ο οποίος έκανε μια τολμηρή απόδραση πέρυσι και αργότερα ενεπλάκη σε όπλο με την αστυνομία, δραπετεύοντας ξανά, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη στην Ινδονησία την Πέμπτη (30 Μαΐουth).

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 5:40 μ.μ., μια πτήση τσάρτερ πολυτελείας Gulfstream G550, χωρητικότητας 16 επιβατών, έφτασε απευθείας από την Ινδονησία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Nakhon Si Thammarat.

Στο πλοίο ήταν ο κρατούμενος που είχε δραπετεύσει στο παρελθόν, ο Chaowalit Thongduang, γνωστός και ως «Pang Nanod». Μια ομάδα πάνω από 200 αξιωματικών και δέκα οχήματα ήταν παρόντες στο αεροδρόμιο για να εξασφαλίσουν τη μεταφορά του. Στη συνέχεια συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Nakhon Si Thammarat, που βρίσκεται περίπου 26 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, όπου κρατείται αυτή τη στιγμή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.