Η EZY Airlines θα ξεκινήσει στη Νότια Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η ταϊλανδική αεροπορική εταιρεία M-Landarch, υπό την ηγεσία του διευθύνοντος συμβούλου Dhanee Dharapak, πρόκειται να ιδρύσει την EZY Airlines, με στόχο εύπορους ντόπιους ταξιδιώτες στη νότια περιοχή της Ταϊλάνδης. Η M-Landarch, που ιδρύθηκε το 2005, ειδικεύεται στην πώληση αεροπορικού λογισμικού και αεροσκαφών Cessna, αναφέροντας έσοδα 296 εκατομμυρίων μπατ και καθαρό κέρδος 13 εκατομμυρίων μπατ πέρυσι. Η εταιρεία προσπαθεί τώρα να εξασφαλίσει επιπλέον 200 εκατομμύρια μπατ για να εγγράψει την EZY Airlines ως νέα οντότητα.

Τοποθετημένη ως «ιπτάμενο λεωφορείο», η EZY Airlines θα εξορθολογίσει τις δραστηριότητές της απασχολώντας αρχικά μόνο δύο πιλότους και παραιτώντας τις υπηρεσίες του αεροσκάφους, όπως αεροσυνοδούς και γεύματα. Η αεροπορική εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια αερομεταφορέα από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης και εργάζεται για τη λήψη πιστοποιητικού αερομεταφορέα έως τον Ιούλιο μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ελέγχων.

Η EZY Airlines σχεδιάζει να ξεκινήσει υπηρεσίες τσάρτερ από το αεροδρόμιο Hat Yai τον Οκτώβριο και προγραμματισμένες πτήσεις έως τον Ιούλιο του 2025 προς διάφορους προορισμούς όπως το Πουκέτ, το Nakhon Si Thammarat, το Surat Thani και το Betong στη Yala. Οι τιμές των εισιτηρίων αναμένεται να κυμαίνονται μεταξύ 1,900 και 3,900 μπατ, ανάλογα με τον προορισμό.

Μέχρι το 2026, η αεροπορική εταιρεία αναμένει να επεκτείνει τον στόλο της σε πέντε αεροσκάφη, αυξάνοντας σε εννέα έως το 2028, με στόχο να συμπεριλάβει το Hua Hin στη δεύτερη φάση επέκτασής της. Η αεροπορική εταιρεία θα αγοράσει οριστικά τα πρώτα πέντε αεροσκάφη, ενώ οι επόμενες εξαγορές θα χρηματοδοτηθούν μέσω στρατηγικών συνεργασιών με άλλους επενδυτές.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.