Η θαλάσσια χελώνα γεννά 88 αυγά στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Μια πράσινη θαλάσσια χελώνα γέννησε 88 αυγά σε μια παραλία στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Similan.

Ένας υπάλληλος του Εθνικού Πάρκου Mu Ko Similan είπε στο Phuket Express ότι βρήκαν τα ίχνη μιας μητέρας θαλάσσιας χελώνας σε μια παραλία στην περιοχή του εθνικού πάρκου το πρωί της Τρίτης (4 Ιουνίου).

Τελικά βρήκαν τη φωλιά της θαλάσσιας χελώνας. Στη φωλιά βρήκαν 88 πράσινα αυγά χελώνας. Τα αυγά μεταφέρθηκαν σε ασφαλή περιοχή στην παραλία. Η φωλιά προστατεύεται επίσης από τις καιρικές συνθήκες και άλλα ζώα. Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι τα μωρά θαλάσσιες χελώνες θα πρέπει να εκκολαφθούν σε περίπου 60 ημέρες.

Σχετικό άρθρο:

Τα νησιά Similan και το νησί Surin στην περιοχή Kuraburi της Phang Nga, είναι προσωρινά κλειστά για τον τουρισμό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.