Μεθυσμένος Αμερικανός συνελήφθη αφού έκλεψε κινητό τηλέφωνο από αλλοδαπή στην παραλία Κάτα

Kata -

Ένας μεθυσμένος Αμερικανός συνελήφθη αφού έκλεψε κινητό τηλέφωνο από αλλοδαπή στην παραλία Κάτα.

Ένα βίντεο με έναν αλλοδαπό άνδρα να κλέβει ένα κινητό από μια αλλοδαπή που πήγε για μπάνιο στην παραλία Karon έγινε viral στα social media την Κυριακή (2 Ιουνίουnd). Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ο εν λόγω άνδρας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας που ήταν βαριά μεθυσμένος. Η αλλοδαπή είδε τον αλλοδαπό να της κλέβει το κινητό που είχε τοποθετήσει στην παραλία ενώ βρισκόταν στη θάλασσα κοντά στην ακτή.

Αμέσως βγήκε από το νερό για να συναντήσει τον κλέφτη που προσπάθησε πεισματικά να κρατήσει το τηλέφωνό της. Οι ναυαγοσώστες του Πουκέτ έσπευσαν να τη βοηθήσουν να πιάσει τον αλλοδαπό και να της επιστρέψει το τηλέφωνό της πριν καλέσουν την αστυνομία. Πολλοί μάρτυρες είδαν το περιστατικό και ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών.

Η αλλοδαπή αρχικά δεν θέλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του άνδρα γιατί πήρε πίσω το κινητό της.

Ωστόσο, η Αστυνομία Karon επέλεξε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του αλλοδαπού άνδρα για δημόσια ενόχληση. Τα ονόματα και των δύο αλλοδαπών που εμπλέκονται δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αρμόδια αστυνομία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.