Ο ιδιοκτήτης γκαράζ Wichit συνελήφθη για πυροβολισμούς υπό την επήρεια αλκοόλ

Πουκέτ-

Στο Wichit, ένας ιδιοκτήτης γκαράζ συνελήφθη μετά από εκτόξευση πυροβόλων όπλων στη δική του εγκατάσταση ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία του Wichit από έναν κάτοικο της περιοχής περίπου στις 5:45 π.μ. το Σάββατο, 1 Ιουνίου, σε ένα γκαράζ που βρίσκεται στην οδό Chao Fa East Road. Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί συνάντησαν το άτομο, το οποίο παρουσίαζε ακανόνιστη συμπεριφορά, όπως φώναζε και επανειλημμένα έμπαινε και έβγαινε από το γκαράζ. Προχώρησε σε πυροβολισμούς τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αποκλείσει την περιοχή για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια.

Στο σημείο κλήθηκαν αξιωματικοί της Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων, οπλισμένοι και προετοιμασμένοι. Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Ο, ένας 39χρονος ιδιοκτήτης γκαράζ, συνελήφθη χωρίς αντίσταση ενώ καθόταν σε ένα σεντάν μπροστά από το γκαράζ, σύμφωνα με την αστυνομία του Wichit.

Μετά από έρευνα στο γκαράζ, οι αρχές ανακάλυψαν τέσσερα πυροβόλα όπλα. Ο κ. Ο κατείχε έγκυρες άδειες για τρία από αυτά τα όπλα, ενώ το τέταρτο ήταν εγγεγραμμένο σε άλλο άτομο.

Ο κ. Ο συνοδεύτηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit, όπου βρέθηκε θετικός σε χρήση μεθαμφεταμίνης. Τώρα αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της μη εξουσιοδοτημένης κατοχής πυροβόλου όπλου, της οπλοφορίας δημόσια χωρίς βάσιμο λόγο, της εκτόξευσης πυροβόλου όπλου στο κοινό και της κατανάλωσης μεθαμφεταμίνης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.