Πυρκαγιά καταπραΰνει σπίτι στο κτήμα κατοικιών στο Rawai

Rawai -

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε οικιστικό συγκρότημα στο Rawai.

Πυροσβέστες από τον δήμο Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης εβδομάδας σε οικιστικό συγκρότημα στο Soi Sao Soad (Single Lady).

Έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικό όχημα για να βρουν πολλούς καπνούς όπου η φωτιά ήταν φλεγόμενη. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά η οποία δεν επεκτάθηκε σε κοντινά σπίτια.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η αιτία της πυρκαγιάς πιστεύεται ότι ξεκίνησε από άστεγους που μπορεί να έβαλαν μερικές μικρές φωτιές πριν εξαπλωθεί η φωτιά και πάρει φωτιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.