Το Surat Thani υποδέχεται την πρώτη πτήση από το Καζακστάν

Surat Thani -

Η πρώτη απευθείας πτήση από το Καζακστάν έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Surat Thani την Παρασκευή (31 Μαΐουst). Το Surat Thani φιλοξενεί το Samui και το νησί Pha Ngan.

Ο Αντικυβερνήτης του Surat Thani κ. Nantawat Jaroenwan και ο Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου Surat Thani κ. Suksawat Sukwanno παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο. Καλωσόρισαν τους τουρίστες στην πρώτη πτήση από την Scat Airlines που είναι η απευθείας πτήση από το Αλμάτι.

Η πτήση έφτασε με 212 επιβάτες. Η αεροπορική εταιρεία παρέχει απευθείας πτήσεις από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο κάθε δέκα ημέρες φέτος, οι οποίες θα είναι συνολικά 13 πτήσεις.

Ο Διευθυντής του αεροδρομίου κ. Suksawat είπε από την αρχή του τρέχοντος έτους έως τις 29 Απριλίουth, υπάρχουν συνολικά 95,463 Καζακστάν τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τουρίστες «Πρώτης Επίσκεψης» σε οικογένειες με τουριστικές ομάδες. Ξοδεύουν 75,080 μπατ ανά ταξίδι ανά άτομο κατά μέσο όρο. Η Ταϊλάνδη αναμένει 220,000 Καζακστάν τουρίστες φέτος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.