Συνελήφθησαν δύο Κινέζοι που εργάζονταν παράνομα εγκαθιστώντας καλωδιακή τηλεόραση στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο Κινέζοι και ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εγκαθιστούν καλωδιακή τηλεόραση σε διαμέρισμα στην πόλη του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (29 Μαΐουth) ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι αλλοδαποί φέρεται να εργάζονταν παράνομα στην ταράτσα ενός διαμερίσματος στην οδό Yaowarat στην υποσυνοικία Talad Yai.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν αλλοδαπούς να εγκαθιστούν μια κινεζική καλωδιακή τηλεόραση. Τρεις από αυτούς συνελήφθησαν: ο MR. ZHANG, 49, MR. Ο WANG, 29, και οι δύο είναι Κινέζοι και ο MR. ΤΣΙΤ, 22, υπήκοος Μιανμάρ. Τα επώνυμά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ.

Και οι τρεις άνδρες έχουν τουριστική βίζα. Παραδέχτηκαν στην αστυνομία ότι δεν είχαν νόμιμες άδειες εργασίας. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες ότι εργάζονταν χωρίς άδεια.

Το όνομα της εταιρείας καλωδιακής τηλεόρασης δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία και δεν είναι σαφές εάν θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.