Ταϊλανδοί Youtubers επιβλήθηκαν πρόστιμο μετά την οδήγηση στην παραλία στο Chumphon

ΦΩΤΟ: MGR Online

Chumphon -

Ένας Ταϊλανδός Youtuber και η ομάδα του επιβλήθηκαν πρόστιμο 5,000 μπατ ο καθένας αφού οδήγησαν ένα σεντάν σε μια παραλία στην περιοχή Lang Suan.

Ένας Ταϊλανδός Youtuber που έχει περισσότερους από 14 εκατομμύρια συνδρομητές δημοσίευσε το περιεχόμενο βίντεο αυτή την εβδομάδα. Αυτός και η ομάδα του οδήγησαν το σεντάν σε μια παραλία στο Πακ Ναμ για viral περιεχόμενο, αλλά το σεντάν κόλλησε στην άμμο και τους βοήθησαν ντόπιοι να βγάλουν το σεντάν από την άμμο με ένα φορτηγό. Πολλοί έφηβοι έβγαλαν φωτογραφίες με τους YouTubers κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η αστυνομία του Pak Nam Lang Suan, που δεν βρήκε το viral κόλπο χιουμοριστικό, αποκάλυψε ότι τέσσερα άτομα από το κανάλι Youtube παρουσιάστηκαν στην αστυνομία. Αναγνωρίστηκαν μόνο ως ο κ. Tongchai, 28, ο κύριος Prommet, 27, ο κύριος Sanhawat, 24 και ο κ. Sangjar, 22. Είπαν στην αστυνομία ότι οδήγησαν το σεντάν στην παραλία για να δημιουργήσουν περιεχόμενο για το κανάλι.

Κατηγορήθηκαν για πρόκληση δημόσιας ταραχής ή ενόχλησης και επιβλήθηκαν πρόστιμο 5000 μπατ ο καθένας, ή περίπου 150 δολάρια ΗΠΑ.

Το Phuket Express σημειώνει ότι και οι Youtubers ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για το κόλπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.