Ο καυγάς μετά τον αγώνα ξέσπασε μεταξύ ξένων μαχητών μετά από αναμέτρηση πυγμαχίας της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ

Πατόνγκ, Πουκέτ – Ένας καυγάς μετά τον αγώνα ξέσπασε σε ένα στάδιο πυγμαχίας της Πατόνγκ μετά από έναν αγώνα πυγμαχίας στην Ταϊλάνδη μεταξύ αθλητών από τη Ρωσία και την Ιρλανδία.

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα αρχικά στις 26 Μαΐου, κέρδισε γρήγορα την προσοχή μετά από viral πλάνα που κυκλοφόρησε σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η διαταραχή ξεκίνησε λίγο αφότου ένας Ιρλανδός πυγμάχος ανακηρύχθηκε νικητής σε έναν πολύ σκληρό αγώνα, πυροδοτώντας αντιπαραθέσεις μεταξύ υποστηρικτών των Ρώσων και Ιρλανδών αθλητών. Η αψιμαχία κλιμακώθηκε στο στάδιο της πυγμαχίας, όπου συνεχίστηκε μέχρι την επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου και των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου.

Σε μια δήλωση στο Phuket Express, εκπρόσωποι της Αθλητικής Αρχής του Γραφείου του Πουκέτ της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσαν ότι οι δύο εμπλεκόμενοι πυγμάχοι συμφιλιώθηκαν με μια χειραψία, φέρνοντας στο τέλος τις επίσημες διαδικασίες. Παρόλα αυτά, τα κλιπ της αναταραχής συνεχίζουν να διαδίδονται ευρέως στο Διαδίκτυο βλάπτοντας αυτό που η Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης αποκάλεσε την παγκόσμιας κλάσης εικόνα της ταϊλανδικής πυγμαχίας στο Πουκέτ.

Η Αθλητική Αρχή του Γραφείου του Πουκέτ της Ταϊλάνδης λαμβάνει επί του παρόντος μέτρα για να αντιμετωπίσει τη συμπεριφορά ορισμένων ατόμων που, αν και δεν συμμετείχαν στον αγώνα πυγμαχίας, ανέβηκαν στη σκηνή και συμμετείχαν στον καβγά, παραβιάζοντας έτσι τους κανονισμούς των θεατών.

Τα εμπλεκόμενα άτομα, όπως φαίνεται παρακάτω, συγκεντρώθηκαν αργότερα σε ένα γραφείο αξιωματούχων της περιοχής και αγκαλιάστηκαν και ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό. Τα ονόματα και οι ομάδες των εμπλεκόμενων μαχητών ή των γυμναστηρίων που μπορεί να αντιπροσώπευαν, αποκρύφθηκαν από τις αρμόδιες αρχές του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.