Το Cruise Liner φτάνει στο Koh Samui

Surat Thani -

Ένα κρουαζιερόπλοιο από τη Μαλαισία επισκέπτεται το Koh Samui για δύο νύχτες.

Η Διοίκηση της δεύτερης περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι το κρουαζιερόπλοιο με το όνομα «THE WORLD», με καταγωγή από τις Μπαχάμες έφτασε στο νησί Samui τη Δευτέρα (27 Μαΐου).th) που προέρχονται από τη Μαλαισία.

Στο υπερωκεάνιο επιβαίνουν συνολικά 201 επιβάτες και 284 μέλη πληρώματος. Επισκέπτονται το Κο Σαμούι για τρεις ημέρες και δύο νύχτες πριν κατευθυνθούν στο Laem Chabang στο Si Racha, στο Chonburi την Τετάρτη (29 Μαΐουth).

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.