Η χελώνα διασώθηκε στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε σε παραλία στο Thalang την Κυριακή (26 Μαΐουth).

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ντόπιο κάτοικο ότι μια θαλάσσια χελώνα που ήταν ακόμα ζωντανή βρέθηκε εγκλωβισμένη στην παραλία Nai Thon. Το προσωπικό από το Εθνικό Πάρκο Sirinat έφτασε γρήγορα στην παραλία για να βοηθήσει τη χελώνα.

Το DMCR έφτασε επίσης αργότερα στην παραλία για να βρει τη θαλάσσια χελώνα Hawksbill. Έχει μήκος 32.5 εκατοστά, πλάτος 30.5 εκατοστά και βάρος 2.6 κιλά. Η χελώνα ήταν αδύναμη αλλά δεν βρέθηκε πληγή στο εξωτερικό της.

Η χελώνα μεταφέρθηκε στο Sireetarn Marine Enangered Animals Rescue Center για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.