Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Συνελήφθη ο δανεικός καρχαρίας του Βελγίου και πολλά άλλα

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024

  1. Πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν μετά από μαχαίρωμα Βρετανού στην Πατόνγκ.

Αυτό το περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια στην Bangla Road, έναν δημοφιλή προορισμό νυχτερινής διασκέδασης στην Πατόνγκ.

2. Ένα γαλήνιο απόγευμα μετατράπηκε σε σκηνή έκτακτης ανάγκης όταν ένα γιοτ που ήταν αγκυροβολημένο κοντά στο Lon Island, περίπου ένα ναυτικό μίλι από την προβλήτα Chalong, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού, που φέρεται να είναι αλλοδαπός, σώθηκε με επιτυχία από το κολαστήριο χωρίς να τραυματιστεί.

3. Βίαιος καβγάς σημειώθηκε στο Καρόν με έναν Γάλλο και έναν Ταϊλανδό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά από συμπλοκή με σπαθί και μαχαίρι.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ποιο άτομο κρατούσε ποιο όπλο. 

4. Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε καθώς ένας Ινδός επενδυτής βρέθηκε δολοφονημένος στο Phang Nga, οδηγώντας στη σύλληψη ενός Πακιστανού και της Ταϊλανδής συζύγου του.

Ο νεκρός Ινδός άνδρας ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην άκρη του δρόμου στο Takua Thung, με θανατηφόρο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του. 

5. Δύο Γάλλοι δηλώθηκαν νεκροί στο σημείο μετά τη σύγκρουση της μηχανής τους σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Paklok.

Οι δύο Γάλλοι κατευθύνονταν προς το κατάλυμά τους. Όταν έφτασαν σε μια στροφή, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο με μεγάλη ταχύτητα και το μηχανάκι έπεσε σε κεντρική κράτηση.

6. Ένας 63χρονος Βέλγος συνελήφθη στην κατοικία του στο Soi Mangosteen της Rawai, μετά την έκδοση εντάλματος έρευνας.

Κατηγορείται για τη λειτουργία μη εξουσιοδοτημένου ενεχυροδανειστηρίου, τη διεξαγωγή επιχείρησης προσωπικών δανείων χωρίς άδεια και την επιβολή επιτοκίων που υπερβαίνουν το νόμιμο όριο. 

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.