Δύο Γάλλοι πεθαίνουν μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Δύο Γάλλοι δηλώθηκαν νεκροί στο σημείο, αφού η μοτοσικλέτα τους προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος στο Paklok το πρωί της Παρασκευής (24 Μαΐουth).

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 4:40 π.μ. στην οδό Monument – ​​Paklok. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μηχανάκι στην άκρη του δρόμου.

Στον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος στη μέση του δρόμου βρήκαν το σώμα του κ. Αλεξάνδρου, 41, Γάλλου υπηκόου, να αιμορραγεί βαριά. Κοντά βρήκαν ένα άλλο πτώμα, τον κύριο Μιχαήλ, 39 ετών, επίσης Γάλλο υπήκοο. Το κράνος του κάλυπτε ακόμα το κεφάλι του, αλλά είχε υποστεί σοβαρά τραύματα που απειλούσαν τη ζωή του στα πόδια του που του άφησαν τη ζωή.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι οι δύο Γάλλοι κατευθύνονταν προς το κατάλυμά τους. Όταν έφτασαν σε μια στροφή, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο με μεγάλη ταχύτητα και το μηχανάκι έπεσε σε κεντρική κράτηση.

Τα επώνυμα των ανδρών αποκαλύφθηκαν εν αναμονή της επικοινωνίας των οικογενειών τους και των διευθετήσεων της πρεσβείας και της κηδείας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.