Δανεικοί καρχαρίες φέρονται να επιτίθενται σε τοπικό εστιατόριο στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

Thalang -

Ένας δανεικός καρχαρίας φέρεται να επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη τοπικού εστιατορίου στο Σρι Σάνθορν την Πέμπτη (23 Μαΐουrd).

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι η κα Phon (ψευδώνυμο), 42 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι υπήρχαν δύο άνδρες που φορούσαν πλήρη κράνη σε μια μοτοσικλέτα που σταμάτησε μπροστά από το τοπικό της εστιατόριο στην οδό Thep Krasattri.

Μία από αυτές φέρεται να της χάλασε το φαγητό στο εστιατόριο και το κόστος των ζημιών ήταν περίπου 1,000 μπατ. Η κυρία Phon έδειξε στην αστυνομία πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το περιστατικό στο οποίο η ίδια και η μητέρα της συμμετείχαν στο περιστατικό.

Δήλωσε ότι γνώριζε ότι ήταν τοκογλύφοι που την απείλησαν. Στο παρελθόν έλεγε ότι πλήρωνε για τόκους αλλά πρόσφατα δεν πλήρωσε γιατί ήταν άρρωστη. Φοβόταν πολύ αυτούς τους ανθρώπους που δεν νοιάζονται για το νόμο και ήθελαν την αστυνομία να βοηθήσει με το πρόβλημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.