Γυναίκα συνελήφθη στο Soi Ta-iad με 1.12 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 900 γραμμάρια κοκαΐνης και 63 χάπια έκσταση

Chalong -

Μια 25χρονη από το Τσιάνγκ Ράι συνελήφθη στον διάσημο δρόμο Muay Thai, Soi Ta-iad με 1.12 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 938 γραμμάρια κοκαΐνης και 63 χάπια έκστασης.

Η αστυνομία Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (21 Μαΐου) συνέλαβε την κυρία Su (ψευδώνυμο), 25 ετών, από το Chiang Rai. Της κατασχέθηκαν 1.12 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 938.73 γραμμάρια κοκαΐνης και 63 χάπια έκσταση. Συνελήφθη στην άκρη του δρόμου στο Soi Ta-iad.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι η κυρία Σου και ο φίλος της πουλούσαν κοκαΐνη και έκσταση σε αλλοδαπούς στην περιοχή. Έκαναν εγχείρηση με τσίμπημα αλλά ο φίλος της γλίτωσε.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 2 (κοκαΐνη) με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, έκσταση) με πρόθεση πώλησης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.