ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ύποπτος μετά από μαχαίρι στον Ηγούμενο στο Ναό στο Thalang

Thalang -

Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού μαχαίρωσε έναν ηγούμενο σε ναό στο Thep Krasattri.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας μοναχός, γνωστός ως Ηγούμενος, τραυματίστηκε αφού μαχαιρώθηκε από έναν άνδρα που ζήτησε 20 μπατ μέσα σε έναν διάσημο ναό στο Thalang.

Τώρα για ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Nikorn Choothong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (21 Μαΐουst) στις 9:00 μ.μ. είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον κ. Thanakorn (Bank) Aroonrat, 38. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την Τετάρτη (22 Μαΐουnd) Η Bank συνελήφθη μπροστά σε μια αγορά στο Baan Phon, στο Sri Sunthorn. Οδηγήθηκε πίσω στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Bank φέρεται να ζήτησε από τον Ηγούμενο 20 μπατ και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον μοναχό όταν το αίτημά του δεν ικανοποιήθηκε αμέσως. Ο Ηγούμενος δήλωσε ότι δεν είχε τα χρήματα πάνω του, αλλά επρόκειτο να τα πάρει από ένα φιλανθρωπικό κουτί όταν συνέβη το περιστατικό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.