Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης ενισχύει τον τουρισμό σε δευτερεύουσες επαρχίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία για την ενίσχυση του τουρισμού στις 55 επαρχίες της δεύτερης κατηγορίας, επιδιώκοντας να αυξήσει το μερίδιό τους στα έσοδα του εθνικού τουρισμού από 20% σε 30%. Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ανακοίνωσε αυτή τη νέα στρατηγική μετά από μια ολοκληρωμένη συνεδρία καταιγισμού ιδεών στην οποία συμμετείχαν εννέα υπουργεία, η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης και δύο επιπλέον υπηρεσίες.

Η TAT έχει περιγράψει έναν στόχο για την επίτευξη ετήσιων εσόδων από τον τουρισμό 330 δισεκατομμυρίων μπατ από αυτές τις επαρχίες, μια σημαντική ώθηση δεδομένου ότι τα συνολικά έσοδα από τον τουρισμό για το 2024 προβλέπονται σε 1.2 τρισεκατομμύρια μπατ. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η TAT έχει αναπτύξει ένα σχέδιο πέντε σημείων με τίτλο «Ignite Tourism Thailand». Οι στρατηγικές περιλαμβάνουν την αναβάθμιση εστιατορίων και βασικών υποδομών, την ενίσχυση των τουριστικών προορισμών και του περιβάλλοντός τους, την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις τουριστικές απαιτήσεις, την προώθηση του τουρισμού μέσω τοπικών παραδόσεων και αφηγήσεων και τη βελτίωση των συγκοινωνιακών συνδέσεων σε όλες τις επαρχίες.

Αυτά τα μέτρα συζητήθηκαν σε μια συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν βασικά ενδιαφερόμενα μέρη σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων Άμυνας, Τουρισμού και Αθλητισμού, Μεταφορών, φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, εμπορίου, εσωτερικών, πολιτισμού, δημόσιας υγείας και βιομηχανίας. Οι προτάσεις που προκύπτουν από αυτή τη σύνοδο πρόκειται να διαβιβαστούν στην Επιτροπή Εθνικής Τουριστικής Πολιτικής για τελική έγκριση και κατανομή του προϋπολογισμού για το επόμενο οικονομικό έτος.

Η εκστρατεία ευθυγραμμίζεται με την ισχυρή ώθηση της διοίκησης για την ανάδειξη λιγότερο γνωστών τουριστικών αξιοθέατων σε όλη την Ταϊλάνδη, επεκτείνοντας την τουριστική εμπειρία ώστε να περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από τους κύριους προορισμούς της χώρας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.