Γάλλοι και Ταϊλανδοί άνδρες τραυματίστηκαν μετά από μάχη με σπαθί και μαχαίρι στο Karon του Πουκέτ

Karon -

Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, σημειώθηκε βίαιος καυγάς στο Καρόν με έναν Γάλλο και έναν Ταϊλανδό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά λόγω συμπλοκής με σπαθί και μαχαίρι.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία Karon στις 11:20 και μετά την εξέταση του πλάνα CCTV, διαπιστώθηκε ότι η σύγκρουση ξεκίνησε στις 9:30 μ.μ. όταν ο κ. Jirasak 'Mun' Thonghor πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας στην κατοικία του κ. Αρνό Σεζάρ, 50χρονος Γάλλος υπήκοος.

Μετά από έντονη ανταλλαγή απόψεων, η σύγκρουση εξελίχθηκε σε σωματική συμπλοκή στην περιοχή του Soi Green Drinking Water. Και τα δύο άτομα ήταν οπλισμένα, το ένα με μαχαίρι και το άλλο με ξίφος, και στη συνέχεια εισήχθησαν σε διαφορετικά νοσοκομεία για νοσηλεία.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει ποιο άτομο κρατούσε ποιο όπλο. Ο συνταγματάρχης Khundet Na Nongkhai ενημέρωσε το Phuket Express ότι ενώ ο Γάλλος άνδρας έχει αναρρώσει, ο Ταϊλανδός παραμένει σε διασωλήνωση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στον καυγά και να αποφασιστεί η περαιτέρω νομική διαδικασία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.