Ογδόντα πέντε μωρά πράσινες χελώνες εκκολάπτονται στο Phang Nga

Phang Nga -

Ογδόντα πέντε μωρά δερμάτινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν σε μια παραλία και κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (21 Μαΐουst) 85 μωρά πράσινες θαλάσσιες χελώνες εκκολάφθηκαν από μια φωλιά σε μια παραλία στο Εθνικό Πάρκο Khao Lampi Hat Thai Mueang. Κατευθύνθηκαν πίσω στο σπίτι στη θάλασσα. Ωστόσο, οκτώ από τα αυγά στον συμπλέκτη δεν εκκολάπτονται.

Η μητέρα της πράσινης θαλάσσιας χελώνας γέννησε τα αυγά πριν από 46 ημέρες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.