Η αστυνομία του Thalang κατάσχεσε παράνομα πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά από ντόπιο

Περιοχή Thalang, Πουκέτ – Σε μια σημαντική επιχείρηση, η αστυνομία της περιοχής Thalang συνέλαβε έναν ντόπιο μετά την κατάσχεση ενός οπλοστασίου πέντε πυροβόλων όπλων και είκοσι δύο φυσιγγίων.

Η σύλληψη επιβεβαιώθηκε από αξιωματούχους του αστυνομικού τμήματος Thalang στο Phuket Express. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αστυνομικοί επιβολής του νόμου συνέλαβαν τον κ. Ammarin 'Eak' Khanithanam στην κατοικία του στην περιοχή Thap Krasattri. Η αστυνομική ενέργεια βασίστηκε σε μια αξιόπιστη πληροφορία που έδειχνε την τάση του κ. Khanithanam να οπλοφορεί. Επιπλέον, η κατοικία φέρεται να προσέλκυε συχνές επισκέψεις από πολλούς ύποπτους εφήβους.

Μετά την ανάκριση, ο κ. Khanithanam παραδέχτηκε την κατοχή πολλαπλών πυροβόλων όπλων που βρίσκονταν στην κατοικία του και σε άλλο γειτονικό ακίνητο. Ο ύποπτος αναγνώρισε την ιδιοκτησία ολόκληρης της κρύπτης όπλων, η οποία περιελάμβανε τέσσερα χειροποίητα όπλα, ένα πιστόλι στυλό και μια ποικιλία πυρομαχικών.

Μετά την κατάσχεση, ο κ. Khanithanam οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang, όπου αντιμετώπισε καταγγελίες σχετικά με την παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία Thalang έχει εξακριβώσει ότι ο κ. Khanithanam δεν έχει προηγουμένως εγκληματικές παραβάσεις.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.