Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει το Διεθνές Φεστιβάλ Pride Nation Samui

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το «PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL» στο νησί Koh Samui τον επόμενο μήνα. Η μεγάλη γιορτή πρόκειται να καλωσορίσει τουρίστες από όλο τον κόσμο και να δείξει την υποστήριξη της Ταϊλάνδης για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Αυτό το επερχόμενο φεστιβάλ θα έχει το θέμα «Let's Join PRIDEradise» και διοργανώνεται υπό τη συνεργασία της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και ιδιωτικών φορέων, δηλαδή της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης, της επαρχίας Surat Thani και της RS MULTIMEDIA & ENTERTAINMENT.

Το φεστιβάλ αναμένεται να μετατρέψει το νησί Samui σε κόμβο για τον εορτασμό του Μήνα Υπερηφάνειας για τουρίστες από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα από τη Νοτιοανατολική Ασία. Προτείνει τουριστική και οικονομική ώθηση ενόψει της περιόδου αιχμής του Samui, προσελκύοντας πάνω από 100,000 τουρίστες.

Επιπλέον, το φεστιβάλ πραγματοποιείται για να γιορτάσει την έγκριση ενός νομοσχεδίου για την ισότητα των γάμων για τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων στην Ταϊλάνδη. Υπόσχονται ζωντανές και αναζωογονητικές δραστηριότητες, όπως το Sunset Parade, ένα μουσικό φεστιβάλ, πάρτι, σεμινάρια και εργαστήρια.

Με την ευκαιρία αυτή, ο κυβερνήτης ζήτησε από τα τοπικά ξενοδοχεία και εστιατόρια να υποδεχτούν θερμά τους επισκέπτες και να διατηρήσουν λογικές τιμές υπηρεσιών.

Το PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου.

Εκτός από αυτή την εκδήλωση στο νησί Samui, η Ταϊλάνδη πρόκειται να φιλοξενήσει το Pride Celebration and Drag Festival στην Μπανγκόκ, για να τονίσει τη δέσμευση της χώρας να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και να υποστηρίξει την ισότητα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.