Θανατηφόρα σύγκρουση στο Thalang: Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε από τρέιλερ στο δρόμο που απαγορεύει μεγάλα φορτηγά

Thalang, Πουκέτ-

Σε ένα τραγικό περιστατικό στο Sri Sunthorn του Thalang, ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από σύγκρουση με τρέιλερ σε δρόμο όπου απαγορεύονται τέτοια οχήματα.

Η αστυνομία Thalang έλαβε μια αναφορά για το ατύχημα περίπου στις 5:20 μ.μ. της Πέμπτης, 16 Μαΐου, κατά μήκος του δρόμου Khao Lan – Bang Jo στο Baan Kluay. Κατά την άφιξη, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συνοδευόμενες από το Phuket Express, ανακάλυψαν το σώμα του κ. Thanakorn Gahong, ενός 52χρονου Ταϊλανδού υπηκόου, μαζί με τη μοτοσικλέτα του.

Ο κ. Gahong κηρύχθηκε νεκρός στην τοποθεσία λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι. Το κράνος του εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του ατυχήματος. Στο σημείο βρέθηκε το εμπλεκόμενο τρέιλερ φορτηγό, που οδηγούσε ο 60χρονος κ. Somchai Sujaritthamm.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων που δόθηκαν στο Phuket Express, το τρέιλερ που οδηγούσε ο Somchai χτύπησε τον μοτοσικλετιστή και συνέχισε να οδηγεί χωρίς να σταματήσει. Μόνο σε μια κοντινή διασταύρωση το όχημα σταμάτησε να κινείται. Ο Somchai, που φέρεται να αγνοούσε τη σύγκρουση, ενημερώθηκε για το ατύχημα από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη που είχε καταδιώξει το φορτηγό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σημείο.

Έχει παρατηρηθεί από το Phuket Express ότι η σήμανση υποδηλώνει ξεκάθαρα την απαγόρευση των τρέιλερ φορτηγών στον συγκεκριμένο τοπικό δρόμο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.