Κυκλοφόρησε το δωρεάν EV Smart Bus στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα δωρεάν ηλεκτρικό λεωφορείο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (17 Μαΐουth) σε διαδρομές της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ σε δοκιμαστική περίοδο.

Η εταιρεία Phuket City Development (PKCD) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της δωρεάν υπηρεσίας Phuket Smart EV Bus. Το λεωφορείο EV εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ που αποκαλούν «Γραμμή Δράκου» από τις 11:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. καθημερινά.

Το λεωφορείο φτάνει σε στάσεις κάθε 15 λεπτά έως 30 λεπτά. Το λεωφορείο σταματά πρώτα απέναντι από τη λεωφόρο Limelight (Οδός Dibuk) και στη συνέχεια συνεχίζει προς CIMB Bank - Phuket Bus Terminal 1 on Phang Nga Road) - Royal Phuket City Hotel - Opposite Pearl Hotel - Phuket Fresh Market 1 (Kaset Market) - Office Mate – Ko Ang Seafood Restaurant – Red Plaza – Coffee Talk (Δίπλα στην τράπεζα SCB) – Phuket Thai Hua Museum – απέναντι από την Krung Thai Bank – Ισλαμική Τράπεζα – Mongkhol Nimit Temple – και πίσω στη λεωφόρο Limelight.

Το PKCD σημείωσε ότι το δωρεάν Phuket Smart Bus EV στη γραμμή Dragon βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο και στοχεύει στη μείωση της ρύπανσης και της κυκλοφορίας.

Η δρομολόγηση του λεωφορείου είχε αναβληθεί προηγουμένως από τις 9 Μαΐου λόγω ζητημάτων αδειοδότησης που έχουν πλέον επιλυθεί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.