Οι αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ καταστρέφουν το διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών

Πουκέτ-

Σε μια σημαντική καταστολή παράνομων ναρκωτικών στο Πουκέτ, οι αρχές συνέλαβαν έναν Ρώσο υπήκοο και τρεις Νιγηριανούς που κατείχαν ναρκωτικά αξίας άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων μπατ.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ αποκάλυψε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη, 15 Μαΐου, συνέλαβαν τέσσερα αλλοδαπά άτομα με κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά. Οι ύποπτοι ταυτοποιούνται ως:

- **Κύριος. Ο Ντένις**, 38χρονος Ρώσος υπήκοος, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γουίτσιτ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 2 και συγκεκριμένα κοκαΐνης, με σκοπό τη διανομή.

- **Κύριος. Ο Ογκαντίνμα**, 41χρονος υπήκοος Νιγηρίας, και ο **κ. Ο Χάρισον**, ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας, συνελήφθησαν και οι δύο και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Karon. Κατηγορούνται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 2, κοκαΐνη, με σκοπό την πώληση.

- **Κύριος. Ο Solomon**, ένας 53χρονος υπήκοος Νιγηρίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong. Κατηγορείται για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1, συμπεριλαμβανομένης της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και της έκστασης, με σκοπό την πώληση, καθώς και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 2, κεταμίνη.

Η αρχική σύλληψη του Ρώσου υπόπτου οδήγησε στη σύλληψη των Νιγηριανών ατόμων. Από τους υπόπτους κατασχέθηκαν συνολικά 855 χάπια Έκσταση, 470 γραμμάρια κοκαΐνης και 127.8 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η επιχείρηση του Γραφείου Μετανάστευσης του Πουκέτ έχει προκαλέσει σημαντικό πλήγμα στο εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή τους για την καταπολέμηση της παράνομης διανομής ναρκωτικών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.