Φιλιππινέζος οδηγός τραυματίστηκε μετά από χτύπημα φοίνικας σε αυτοκίνητο στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Hotnews

Thalang, Πουκέτ-

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2024, μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες υπέστη τραύματα στον λαιμό όταν ένας φοίνικας, που ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και τη δυνατή βροχή, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της στο Thalang. Το ατύχημα συνέβη στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri στη βόρεια λωρίδα κοντά στο Baan Phon, Sri Sunthorn, γύρω στις 6:00 μ.μ.

Η κυρία Maymay, 47, χωρίς επίθετο, οδηγούσε όταν οι κακές καιρικές συνθήκες προκάλεσαν την κατάρρευση του φοίνικα στην κεντρική κράτηση, χτυπώντας στη συνέχεια το αυτοκίνητό της και προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο μπροστινό μέρος. Η δύναμη της πρόσκρουσης είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να βγει εκτός πορείας και να προσκρούσει σε οδική πινακίδα.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν αμέσως στο σημείο και η κα Maymay μεταφέρθηκε γρήγορα σε ένα κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι τα τραύματά της ήταν κυρίως στον λαιμό της, αν και η ακριβής κατάστασή της είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

Τοπικοί μάρτυρες ανέφεραν στο Phuket Express ότι ο καιρός είχε χειροτερέψει λίγο πριν το ατύχημα, με την πτώση του φοίνικα να οδηγεί σε προσωρινό μπλοκάρισμα λωρίδας στον πολυσύχναστο δρόμο. Η αστυνομία Thalang διερευνά το περιστατικό και έχει εκδώσει υπενθύμιση σε όλους τους οδηγούς να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να οδηγούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Hotnews

VIDEO: Νιούσοκ Πουκέτ

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.