Σε έξι τρανσέξουαλ Πατόνγκ επιβλήθηκαν πρόστιμο μετά την επίθεση σε τρανσέξουαλ από την Πατάγια

Patong/Pattaya:

Μια σύγκρουση που περιελάμβανε έξι άτομα είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 1,000 μπατ μετά από καυγά με έναν τρανς Ταϊλανδό τουρίστα από την Πατάγια στην οδό Bangla της Πατόνγκ.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (14 Μαΐου), έλαβε χώρα περίπου στις 3:30 π.μ. έξω από άγνωστη τοπική εγκατάσταση στο Πουκέτ.

Ο συνταγματάρχης Chalermsak Hernsawat, ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, παρείχε αυτές τις πληροφορίες στο Phuket Express.

Τα εμπλεκόμενα άτομα, τα οποία εργάζονται όλοι στην οδό Bangla, κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Έλαβαν πρόστιμα για εμπλοκή σε διαμάχη και δημιουργία αναστάτωσης σε δημόσιο χώρο. Ο τουρίστας από την Πατάγια, ο οποίος ήταν το αντικείμενο της επίθεσης, δεν έχει ακόμη υποβάλει επίσημη καταγγελία στις αρχές και αναφέρεται ότι έχει αναχωρήσει από το Πουκέτ.

Το Phuket Express έχει αναγνωρίσει ότι η αστυνομία της Patong έχει αποκρύψει λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των έξι ατόμων και τις συνθήκες που προκάλεσαν τον καυγά.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.