Πέντε πωλητές συνελήφθησαν με 205 παράνομα τσιγάρα και ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε Ταϊλανδούς πωλητές στην οδό Bangla και στην παραλία Patong, με συνολικά 205 ηλεκτρονικά τσιγάρα και παράνομα τσιγάρα που κατασχέθηκαν.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι την Τρίτη (14 Μαΐουth) συνέλαβαν συνολικά πέντε Ταϊλανδούς υπόπτους. Βρέθηκαν να πουλούν ηλεκτρονικά τσιγάρα και παράνομα τσιγάρα (με απλήρωτο φόρο) στην οδό Bangla και στην παραλία Patong.

Από αυτούς κατασχέθηκαν συνολικά 166 ηλεκτρονικά τσιγάρα και 39 παράνομα τσιγάρα (με απλήρωτο φόρο). Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση της απαγόρευσης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών προϊόντων ατμίσματος, καθώς και για παράνομη εισαγωγή ή κατοχή αγαθών που είναι αφορολόγητα, περιορισμένα ή απαγορευμένα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.