Πυρκαγιά κοντά σε συγκυριαρχία στο Wichit Alarms κάτοικοι

Wichit -

Μια πυρκαγιά κοντά σε μια συγκυριαρχία στο Wichit έχει θορυβήσει τους ντόπιους.

Οι πυροσβέστες του δήμου Wichit ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στη 1:40 μ.μ. της Τρίτης (14 Μαΐουth). Έφτασαν στο σημείο πίσω από πολυκατάστημα και κοντά σε συγκυριαρχία με πολλαπλά πυροσβεστικά οχήματα. Από μακριά φαινόταν πολύς μαύρος καπνός. Η φωτιά είχε τυλίξει παλιά ελαστικά και εξαπλώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Οι πυροσβέστες έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές. Πιστεύεται ότι κάποιος μπορεί να έβαλε φωτιά στα παλιά ελαστικά αλλά τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.