Το Maya Bay της Ταϊλάνδης κατατάσσεται 5η μεταξύ των καλύτερων παραλιών του κόσμου, η παραλία Pattaya κατατάσσεται στη 12η

Εθνική -

Ο εκπληκτικός κόλπος Maya της Ταϊλάνδης στο νησί Phi Phi έχει ονομαστεί η πέμπτη καλύτερη παραλία στον κόσμο από το Beach Atlas, έναν ιστότοπο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα Golden Beach Awards 2024, τα οποία κατατάσσουν τις 100 κορυφαίες παραλίες παγκοσμίως, βασίστηκαν σε ψήφους ταξιδιωτών, φωτογράφων και επιρροών από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Beach Atlas. Λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως η φυσική ομορφιά, η κλασική γοητεία, η νυχτερινή ζωή, ο τρόπος ζωής, η αξία της κοινότητας, η βιοποικιλότητα και η πολιτιστική σημασία.

Φέτος, η παραλία Bora Bora στη Γαλλική Πολυνησία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Εν τω μεταξύ, η Maya Bay στην επαρχία Krabi, στη νότια Ταϊλάνδη, έχει εξασφαλίσει την πέμπτη θέση μετά την παραλία Copacabana στη Βραζιλία.

Εκτός από τον κόλπο Maya, δύο άλλες παραλίες στην Ταϊλάνδη μπήκαν επίσης στη λίστα, μεταξύ των οποίων, η παραλία Pattaya στο Chonburi και η παραλία Railay στο Krabi, έχοντας καταταχθεί στη 12η και 66η θέση αντίστοιχα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.