Παραλίες της Ταϊλάνδης που πρέπει να επισκεφτείτε τον Μάιο

Η παραλία Khanom βρίσκεται στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Hat Khanom - Mu KoThale Tai, Nakhon Si Thammarat

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι παραλιακοί προορισμοί της Ταϊλάνδης είναι δημοφιλείς μεταξύ των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο για τις ημιδιαφανείς θάλασσες, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα παρθένα νησιά τους, καθώς και για τα αθλήματα και τις δραστηριότητες. Ωστόσο, όταν σχεδιάζετε διακοπές στην παραλία στην Ταϊλάνδη, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι διαφορετικές πλευρές της χερσονήσου έχουν διαφορετικό καιρό.

Τον Μάιο, ο καιρός στον Κόλπο της Ταϊλάνδης είναι συχνά καλός και ηλιόλουστος, ενώ η Θάλασσα Ανταμάν επηρεάζεται από την υγρή περίοδο. Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Διατήρησης Φυτών της Ταϊλάνδης έχει προτείνει πολλά θαλάσσια εθνικά πάρκα που είναι καλά για επίσκεψη τον Μάιο:

– Εθνικό Πάρκο Khao Sam Roi Yot, που βρίσκεται στην ακτή της επαρχίας Prachuap Khiri Khan.
– Khao Laem Ya – Εθνικό Πάρκο Mu Koh Samet, Rayong;
– Εθνικό Πάρκο Mu Koh Chang, Trat
– Εθνικό Πάρκο Mu Koh Ang Thong, Surat Thani.
– Εθνικό Πάρκο Mu Koh Chumphon, Chumphon;
– Hat Khanom – Εθνικό Πάρκο Mu Koh Thale Tai, Nakhon Si Thammarat.

Ωστόσο, ο καιρός μερικές φορές μπορεί να είναι απρόβλεπτος, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε την πρόγνωση του καιρού πριν από την επίσκεψή σας και να προσέχετε τυχόν προειδοποιητικές σημαίες στις παραλίες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.