Το Phuket City of Gastronomy Food Festival βρίσκεται σε εξέλιξη-PHOTO TOUR

Πουκέτ -

Το Phuket City of Gastronomy Food Festival 2024, είναι σε εξέλιξη μέχρι την Τρίτη 14 Μαΐουth, στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (10 Μαΐουth) με επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Sophon Suwannarat. Ο κυβερνήτης Sophon είπε στο Phuket Express, «Το Πουκέτ είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO που έχει καταχωρηθεί ως δημιουργική πόλη γαστρονομίας το 2015, η οποία ήταν η πρώτη πόλη στην Ταϊλάνδη και στις χώρες του ASEAN».

«Υπάρχουν περισσότεροι από 180 πάγκοι τροφίμων και 11 φορτηγά τροφίμων που έχουν θαλασσινά, τοπικά φαγητά του Πουκέτ και πολλές άλλες ποικιλίες φαγητού με ζωντανές μουσικές παραστάσεις σε πολλές σκηνές. Ελάτε να συμμετάσχετε στο υπέροχο φεστιβάλ φαγητού με νόστιμη κουζίνα σε αυτό το υπέροχο μέρος κοντά στη θάλασσα.”

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.