Κινέζα τραυματίστηκε σοβαρά αφού ο Sedan έπεσε στη μοτοσικλέτα της στο Patong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Hotnews

Πατόνγκ-

Στην Πατόνγκ, μια Κινέζα μοτοσικλετίστρια τραυματίστηκε σοβαρά αφού πέταξε κάτω από έναν λόφο όταν ένα σεντάν συγκρούστηκε με τη μηχανή της και ένα εργοτάξιο. Επιπλέον, ένας εργάτης οικοδόμησης της Μιανμάρ τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για τη συντριβή, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου, στον δρόμο Muean Ngern στην Patong. Κατά την άφιξή τους, ανακάλυψαν ένα σεντάν που είχε προσκρούσει σε ένα κατασκευαστικό όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Το μηχανάκι που εμπλέκεται υπέστη σοβαρές ζημιές και βρέθηκε κοντά.

Ο μοτοσικλετιστής, μια Κινέζα, εντοπίστηκε στον λόφο από το δρόμο, έχοντας τραυματιστεί σημαντικά. Ένας άνδρας της Μιανμάρ που εργαζόταν στο εργοτάξιο υπέστη επίσης διάφορους τραυματισμούς. Ο οδηγός του σεντάν, μια Ταϊλανδή, τραυματίστηκε ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με μάρτυρες, το σεντάν φαινόταν να μην μπορεί να επιβραδύνει ενώ κατέβαινε στο λόφο, στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε στην αντίθετη λωρίδα, όπου χτύπησε τη μηχανή και τον εργάτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Hotnews

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Hotnews
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.