Πουκέτ Κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός για το 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Chakrapong Saengmanee, Υπουργός Προσαρτημένος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ανέφερε ότι τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανακήρυξαν το Πουκέτ τον καλύτερο τουριστικό προορισμό στον κόσμο για το 2024.

Είπε ότι η αναγνώριση αποδίδεται στη δέσμευση του Πρωθυπουργού Srettha Thavisin, που αποδεικνύεται από τις τέσσερις επισκέψεις του στο νησί, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη των υποδομών και την ενίσχυση των τουριστικών προτύπων στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, ο Πρωθυπουργός συνεργάστηκε με τις τοπικές αρχές για την επιτάχυνση της συνολικής ανάπτυξης του τουριστικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των συγκοινωνιών και των δημόσιων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, ώστε να διασφαλιστεί άνετο και ασφαλές ταξίδι και υπηρεσίες για τους τουρίστες.

Ο Τσακραπόνγκ τόνισε ότι το Πουκέτ δεν είναι μόνο ένα νησί πλούσιο σε φυσικούς πόρους και ζωντανή τοπική κουλτούρα, αλλά διαθέτει επίσης ξενοδοχεία και εστιατόρια υψηλής ποιότητας έτοιμα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό τουριστών.

Διευκρίνισε περαιτέρω ότι η διεθνής αναγνώριση του Πουκέτ προκύπτει από τη σκληρή δουλειά της κοινότητας του Πουκέτ και την υποστήριξη της κυβέρνησης για τη διατήρηση των προτύπων και τη συνεχή ανάπτυξη, καθιστώντας τον τουρισμό πρωταρχική και βιώσιμη πηγή εσόδων για τη χώρα.

Έτσι, το Πουκέτ λειτουργεί ως υποδειγματικό μοντέλο τουρισμού που όχι μόνο ενισχύει τον πλούτο του έθνους, αλλά δημιουργεί επίσης κοινοτικό εισόδημα και αυξάνει τα κρατικά έσοδα μέσω φόρων, τα οποία μπορούν να επανεπενδυθούν στην περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.