Η παραλία στο Cherng Talay επιστράφηκε επίσημα στο κοινό

Thalang -

Η παραλία Lay Phang στο Cherng Talay επιστράφηκε επίσημα στο κοινό μετά από δεκαετίες καταπάτησης, λένε οι αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι αξιωματικοί έχουν βάλει ειδοποιήσεις που δίνουν εντολή να κατεδαφιστούν οι κατασκευές εντός 15 ημερών που έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay.

Κατασκευές που φέρεται να έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους αξίας 50 δισεκατομμυρίων μπατ στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay, Thalang, κατεδαφίστηκαν τελικά.

Οι αξιωματούχοι αφαίρεσαν τις πινακίδες καταπάτησης στην παραλία Lay Phang στο Thalang αφού δόθηκε εντολή από τις αρμόδιες υπηρεσίες να κατεδαφιστούν όλες οι καταπατημένες κατασκευές.

Οι αξιωματικοί συνέχισαν να κατεδαφίζουν δομές καταπάτησης στην παραλία Lay Phang στο Thalang.

Τώρα της ενημέρωσης:

Η επίσημη εκδήλωση με τίτλο «Happy Return of Lay Phang Beach to the Public» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (9 Μαΐουth) στις 4:00 μ.μ. στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay, Thalang. Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών κ. Anutin Charnvirakul και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Chada Thaiset. Μαζί τους ήταν ντόπιοι από το Cherng Talay και το Phuket.

Ο κ. Anutin είπε, «Συγχαρητήρια στο Πουκέτ, στο οποίο η παραλία Lay Phang έχει γίνει πλέον μια εντελώς δημόσια παραλία απαλλαγμένη από οποιαδήποτε καταπάτηση, όπου όλοι μπορούν να επισκεφθούν την παραλία. Ήταν μια πολύ δύσκολη δουλειά για τους ντόπιους και τους αξιωματούχους να αγωνιστούν για τα δημόσια δικαιώματα, κάτι που χρειάστηκε συνολικά περισσότερα από 20 χρόνια. Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία περίπτωση καταπάτησης δημόσιας παραλίας/περιοχής εδώ».

Το Phuket Express σημείωσε ότι η παραλία Lay Phang καλύπτει ένα οικόπεδο 172 Rai κατά μήκος δύο χιλιομέτρων ακτογραμμής. Η συνολική αξία της γης είναι τώρα περίπου 50,000 εκατομμύρια μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.